Що відбувається у вихідні у ТЦ “Барабашово” (ФОТО)

У ТЦ відбудеться розіграш хризантем

У ТЦ “Барабашово” проводять святкове закриття Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби ТЦ “Барабашово”.

“Продовжуючи традицію Фельдман Екопарк, цього року за участі наших партнерів – підприємців, які працюють у ТЦ “Барабашово”, влаштували унікальну локацію - Бал хризантем. Ми хочемо, щоб у наших відвідувачів надовго залишилися яскраві спогади про свято осінніх квітів”, - зазначили у ТЦ.

У суботу та неділю на гостей Балу хризантем у ТЦ “Барабашово” чекають аніматори та ростові ляльки, ручні птахи у фотозоні “Будинок голубів”. Упродовж свята працює ярмарок-продаж ексклюзивних товарів хендмейд, ігровий майданчик та фудкорт зі смаколиками.

Також відбудеться розіграш хризантем. А той, кому не пощастить виграти квіти, зможе їх придбати за символічну ціну.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові виконали ще одне важливе оновлення транспортної інфраструктури торговельного центру “Барабашово”.

Повідомляється про завершення реконструкції переїзду трамвайними коліями на повороті з вулиці Академіка Павлова до ТЦ “Барабашово”. “Завдяки спільним зусиллям міської влади Харкова та адміністрації торговельного центру, покладені нові рейки, повністю замінено прилегле дорожнє покриття. Наразі переїзд став безпечним та комфортним”, - повідомили у ТЦ.

Президент “Концерну АВЕК та Ко” Андрій Вінаков уточнив, що відновлювальні роботи на ТЦ “Барабашово” не зупинятимуться.

Детальніше про відновлення інфраструктури біля ТЦ “Барабашово”, читайте за посиланням.


Читайте также