Що робиться поблизу ТЦ “Барабашово” (ВІДЕО)

Відновлювальні роботи на ТЦ “Барабашово” не зупинятимуться

У Харкові виконали ще одне важливе оновлення транспортної інфраструктури торговельного центру “Барабашово”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби ТЦ.

Повідомляється про завершення реконструкції переїзду трамвайними коліями на повороті з вулиці Академіка Павлова до ТЦ “Барабашово”. “Завдяки спільним зусиллям міської влади Харкова та адміністрації торговельного центру, покладені нові рейки, повністю замінено прилегле дорожнє покриття. Наразі переїзд став безпечним та комфортним”, - повідомили у ТЦ.

Президент “Концерну АВЕК та Ко” Андрій Вінаков уточнив, що відновлювальні роботи на ТЦ “Барабашово” не зупинятимуться. Він зазначив, є усвідомлення важливості інфраструктурних рішень для розвитку торговельного центру. “Для наших відвідувачів, тих, хто тут працює, маємо створити комфортні та безпечні умови. Це ключовий аспект нашої роботи з відновлення “Барабашово”. Роботи, яка не зупиняється. Щоб визначити пріоритетні задачі, проводимо консультації з громадськістю: підприємцями, відвідувачами торговельних майданчиків, а також міською владою”, - зауважив Андрій Вінаков.

Він наголосив, на меті – відновити все, що зруйнував ворог, та зробити краще, ніж було до війни.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у торговельному центрі “Барабашово” створили спеціальний простір для дітей

“Торговельний центр “Барабашово” запрошує наших наймолодших гостей завітати до створеного спеціально для них розважального простору. Локація відкрита на базі Дитячого центру творчості”, - повідомили у ТЦ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися