Чим у Харкові годують дітей раннього віку (ФОТО)

Впродовж дев’яти місяців 2023 року було вироблено майже 1,2 млн порцій дитячого харчування

У Харківській міській раді розповіли, що у Харкові отримують харчування понад 2,6 тис. дітей раннього віку, повідомляють "Коментарі. Харків".

КП “Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування” відкрило дев’ять пунктів видачі дитячого харчування. Підприємство виготовляє продукцію з натуральної сировини без харчових добавок. Щодня її розвозять спеціалізованим автотранспортом по Харкову та області в пункти видачі. За даними підприємства, впродовж дев’яти місяців 2023 року було вироблено майже 1,2 млн порцій.

Серед асортименту молочної кухні - стерилізоване молоко, дитячий кефір, кисломолочні напої, сметана, вершки. Також є каші, фруктове та овочеве пюре.

Ознайомитися з розташуванням пунктів і графіком їх роботи, а також асортиментом і цінами можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Великобурлуцькій та Чугуївській громадах повідомили про організацію видачі продуктової допомоги. Продуктову допомогу видають з 11 по 15 грудня. 

У Великобурлуцькій громаді видають один продуктовий набір на кожного жителя. При отриманні мати документи: паспорт, код, довідку ВПО, свідоцтво про народження дітей (оригінали). Отримати продуктові набори зможе один член родини з оригіналами документів інших членів родини. Видача буде здійснюватися повулично за встановленим графіком.

У Чугуївській громаді отримати продукти зможуть деякі категорії громадян. 

Детальніше про умови отримання гуманітарної допомоги та про графіки видачі продуктових наборів читайте за посиланням


Читайте также