На Харківщині наступного тижня видаватимуть продуктові набори (графіки)

Отримати продуктові набори можуть громадяни окремих категорій

У Великобурлуцькій та Чугуївській громадах повідомили про організацію видачі продуктової допомоги, пишуть "Коментарі. Харків".

Жителі Великобурлуцької громади можуть отримати продуктову допомогу з 11 грудня по 15 грудня  2023 року. Видаватимуть один продуктовий набір на кожного жителя. 

При отриманні мати документи: паспорт, код, довідку ВПО, свідоцтво про народження дітей (оригінали).

Отримати продуктові набори зможе один член родини з оригіналами документів інших членів родини.

Видача буде здійснюватися повулично за графіком:

picture

У м. Чугуїв з 11 по 15 грудня буде продовжено видачу гуманітарної допомоги від Червоного Хреста деяким категоріям громадян. Отримати продуктовий набір зможуть наступні категорії громадян: 

  • люди з інвалідність, 

  • люди похилого віку 65+,

  • ВПО.

Щоб отримати продуктову допомогу при собі потрібно мати наступні документи: паспорт, податковий номер, довідку про підтвердження групи інвалідності, довідки, які підтверджують відповідний статус. 

Гуманітарну допомогу можна буде отримати з 09:00 до 14:00 у приміщенні №1 (вул. Гвардійська, 20) школи №4 (вул. Зароженська, 14) та школи №6 (м-н Авіатор, 58А). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові особи з інвалідністю можуть отримати технічні засоби реабілітації. 

Управління соціального захисту населення Адміністрації Салтівського району інформує осіб з інвалідністю та людей похилого віку про можливість отримати технічні засоби реабілітації, які були у використанні. Отримати консультацію можна за телефоном (066) 627-86-30. А з наявними в управлінні допоміжними засобами реабілітації  можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися