У Харкові перевіряють житло деяких містян: подробиці

Перевірки проводять в межах оформлення субсидій на оплату ЖКП

У Харкові перевіряють умови проживання деяких осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Фахівці Управління соціального захисту населення Адміністрації Основ’янського району протягом січня-листопада 2023 року за зверненнями мешканців склали 186 актів обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства чи фактичного місця проживання особи. 

Як пояснили в управлінні, ця процедура є необхідною для оформлення житлової субсидії певним категоріям громадян. 

“Отримати консультацію щодо цього та інших питань, пов’язаних із соціальним захистом населення, мешканці Основ’янського району можуть за тел.: (057) 725-31-91 та (057) 725-31-93; написавши листа за адресою: пр. Гагаріна, 7 (61001) або на електронну адресу: 03196630@mail.gov.ua”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти ДСНС у Харківському районі проводять профілактичні заходи щодо попередження пожеж та надзвичайних ситуацій

У ДСНС зазначили, що 12 грудня рятувальники Харківського районного управління разом з представниками Височанської територіальної громади, працівниками управління соціального захисту та нацполіції провели комплексні профілактичні заходи в селищах Високий та Бабаї. Мета проведення заходів - попередження загибелі людей на пожежах та інших надзвичайних ситуаціях.

Фахівці ДСНС наголошували на необхідності належного утримання та безпечної експлуатації пічного опалення, нагадували основні вимоги правил безпечного використання електроприладів. 


Читайте также