У Харківській області почали перевіряти приватні будинки: що сталося (ФОТО)

Спеціалісти розповіли власникам житла про необхідність обережного поводження з пічним опаленням

Спеціалісти ДСНС у Харківському районі проводять профілактичні заходи щодо попередження пожеж та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У ДСНС зазначили, що 12 грудня рятувальники Харківського районного управління разом з представниками Височанської територіальної громади, працівниками управління соціального захисту та нацполіції провели комплексні профілактичні заходи в селищах Високий та Бабаї. Мета проведення заходів - попередження загибелі людей на пожежах та інших надзвичайних ситуаціях.

Фахівці ДСНС наголошували на необхідності належного утримання та безпечної експлуатації пічного опалення, нагадували основні вимоги правил безпечного використання електроприладів. 

Крім того, рятувальники застерігали батьків, що в жодному разі не можна залишати дітей наодинці, та попередили про наслідки жартів з сірниками та відкритим вогнем.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у роботі одного з мобільних операторів стався масштабний збій, через що в деяких населених пунктах може не працювати система оповіщення про повітряну тривогу. 

У ДСНС розповіли, що у такому випадку екіпажі патрульної поліції та ДСНС будуть сповіщати про небезпеку через гучномовці. “Нагадуємо, у пунктах незламності, розгорнутих на базі наших підрозділів, є можливість скористатися Wi-Fi”, - повідомили в ДСНС. Звʼязатися з екстреними службами можна у месенджерах за телефонами, вказаними тут.

Коли відновлять мобільний зв'язок мережі “Київстар”, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися