Що ремонтують у Харкові у грудні (ФОТО)

У Харкові відремонтували укриття

У Харкові продовжують відновлювати житлові будинки та приводити до ладу укриття. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Немишлянському районі спеціалісти КП  “Харківське ремонтно-будівельне підприємство" закривають контури та ремонтують  двері у під'їздах житлових будинків на вул. Танкопія,  пр. Героїв Харкова, вул. Мельникова та у пров. П'ятигорському.

Працівники КП "Харківжилбуд" відремонтували укриття у Слобідському районі. У підвалі житлового будинку на вул. Мухачова комунальники виконали косметичний ремонт стелі, підлоги та стін. Також в укритті замінили сантехніку, відновили водо- та електропостачання, прочистили каналізацію, встановили лави, замінили вхідні двері.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Дергачах на завершальному етапі знаходяться роботи в багатоквартирних будинках, які постраждали від ворожих обстрілів.

Відновлення 7 будинків у Дергачах вже закінчили, у грудні будуть завершені роботи ще на 10 об’єктах. “До кінця року повинні бути завершені всі роботи у зазначених будинках. Окрім усунення наслідків ворожих ударів – проведення аварійно-відновлювальних робіт, у деяких будинках також обладнуємо підвальні приміщення. Наступного року планується розпочати відновлення низки житлових будинків у Дергачах, наразі триває розробка проєктно-кошторисної документації”, – зазначив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Детальніше про проведення ремонтних робіт в Харківській області читайте за посиланням


Читайте также