У Харкові машиністу метро замість зарплати дали білети в Харківський зоопарк - розгорівся скандал

Чоловік спробував продати запрошення в інтернеті за 2500 гривень

Один із працівників Харківського метрополітену отримав від комунальної установи запрошення у Харківський зоопарк і вирішив продати їх на Інтернет-майданчику. Через це розгорівся скандал, а працівника пообіцяли звільнити. Детально про ситуацію повідомили у харківському пабліку "XX", а також у Depo.Kharkiv з посиланням на керівництво КП "Харківський метрополітен".

За свідченнями машиніста, який продавав білети на OLX, йому вже понад місяць затримують зарплату, виплачують щотижня по 10% від загальної суми. Наразі він перебуває у відпустці, але відпускної виплати він також не отримував вже більше як рік. Його дружина із маленькою дитиною перебуває у декреті та отримує лише виплату по догляду за дитиною. Напередодні Дня міста керівництво метрополітену подарувало працівникам запрошення до реконструйованого Харківського зоопарку.

Оскільки охочих відвідати зоопарк у перші дні його роботи було багато, чоловік вирішив свої три квитки продати за 2500 грн і заробити на життя для своєї родини.

Через це розгорівся скандал, адже продавця вирахували та запропонували звільнитися за власним бажанням. Таку ж пропозицію отримала і дружина машиніста, яка також є співробітницею КП "Харківський метрополітен".

Через розголос, якого набула історія, у керівництві комунального підприємства прокоментували інцидент та повідомили, що звільняти машиніста та його дружину не будуть, так само як і примушувати писати заяви на звільнення за власним бажанням.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що пресслужба Харківського зоопарку попередила, що до кінця вересня першими можуть потрапити на екскурсії тільки соціально незахищені групи населення та ті особи, які виграли запрошення у вікторинах.

Читайте также