У Харкові дорогу "відремонтували" килимами (фото)

В Мережі пишуть, що креативний "дорожник" - нібито харків'янин, який торгує різними товарами неподалік, а місцеві прозвали його "поштарем Пєчкіним"

Мешканці Салтівки вирішили боротися з ямами на дорозі вельми незвичайним способом. У групі "Типовий Харків", з'явилося фото "ремонту" - величезних ям, прикритих ганчірками і килимами.

Очевидці кажуть, що рух на цій ділянці дороги проблемний для авто, тому ями вирішили "залатати" таким чином. В Мережі пишуть, що креативний "дорожник" - нібито місцевий житель, який торгує різними товарами неподалік, а місцеві прозвали його "поштарем Пєчкіним".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що до харків'ян з підозрою на коронавірус медики, які роблять тести, будуть приїжджати на нових, технічно підготовлених авто. Як повідомили у міськраді, поки таких авто 10 - по одному на вісім районів міста і два для дорослої та дитячої поліклінік Московського району, так як цей район найбільший. Автомобілі марковані, а між водієм і заднім рядом сидінь є антибактеріальна перегородка.

Читайте также