У Харкові інспектор Держпраці вихвалявся пакунком грошей та має елітний автопарк (Фото)

У декларації держслужбовця жоден з елітних авто не зазначений, так само як і грошові статки

Один з харківських посадовців сфотографувався в елітному авто з цілим пакунком грошей. Фото він виклав в історії в своєму Facebook, повідомляє Newsroom.

На зображенні - пакет, у якому стопкою складено з десяток пачок грошей з банкнотами у 500 гривень. Приблизна сума пакунку - півмільйони гривень. Пізніше фото стало недоступним, а більшість записів на своїй сторінці користувач приховав.

Власником пакунку з грошима є син одного з харківських депутатів облради від "Блоку Кернеса", сам він працює головним державним інспектором в управлінні Держпраці у Харківській області. Інспектор намагався і сам стати депутатом облради на останніх виборах, але не потрапив у прохідний бар'єр.

Окрім цього посадовець є членом правління Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста.

Як можновладець він зобов'язаний подавати декларацію до НАЗК. У його версії про фінансовий та майновий стан зазначено, що все, чим він володіє - це однокімнатна квартира на 49 квадратних метри та Toyota 2008 року виробництва.

Втім, на його сторінках у соцмережах він публікує фотографії своїх геть інших елітних авто. Зокрема, він полюбляє демонструвати Мercedes-Benz S65, який зареєстрований у Києві, та має номери, які складають перші 4 літери його прізвища, Mercedes-AMG G-Class від Brabus, який їздить на тих самих номерах, що й зазначена у декларації Toyota, спортивний кабріолет BMW та Rolls-Royce Wraith.

На означеному "Брабусі" посадовця навіть затримувала харківська поліція за керування авто у нетверезому стані.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про бізнес-сніданок за участі голови Комітету реформ України, який відбувся в одному з гольфклубів Харкова та був присвячений корумпованості правоохоронних органів.
 

Читайте также