У харківському гольф-клубі бізнесмени обговорювали корупцію з головним "реформатором" України

Грузинський приклад має продемонструвати українцям, що органи влади існують для людей і їх не потрібно боятися

Голова комітету реформ в Україні Міхеіл Саакашвілі прибув до Харкова, аби поспілкуватися з бізнесменами щодо корупції у правоохоронних органах. Зустріч відбулася у гольфклубі. Про деталі зустрічі повідомили у KharkivToday.

На зустріч, яку вирішили провести у форматі бізнес-сніданку у Superior Golf & Spa Resort на Академіка Курчатова, покликали депутатів, бізнесменів та активістів.

Серед тих, хто був присутній на зустрічі - Тарас Ситенко, Юрій Сапронов, Дмитро Булах, Євген Шаповал, Ігор Черняк та інші.

Під час дискусії учасники обговорили тиск на бізнес в Україні. Також йшлося про обшуки, блокування податкових накладних підприємств, які мають співпрацю із державники компаніями, вилучення цінностей із подальшою остаточною конфіскацією.

За словами одного з активістів, присутніх на зустрічі, Саакашвілі навів грузинські приклади боротьби з корупцією та розповів, що людям потрібно зрозуміти, що у них є права, за які слід боротися. Він зазначив, що не потрібно боятися поліцейських, суддів, прокурорів, чиновників, адже це вони існують для людей та бізнесу.

Наприкінці зустрічі усі охочі зробили пам'ятні фото з українсько-грузинським політиком.

Раніше Саакашвіли вже приїздив до Харкова, аби відкрити тут відділення Офісу простих рішень та реформ.

"Коментарі" розповідали, що у Харкові заступник міністра МВС розповів громадянам, які вже кілька років чекають на будівництво квартир, за які вони вже заплатили гроші, що у всьому винна корупція у державних органах. Для вирішення проблеми посадовці пропонують змінити законодавство.



Александр Клинцов

28 лютого 2021, 18:05

Кого раздражает Саакошвили? Конечно же казнокрадов. Читаю комментарии и печалюсь: как много людей присосались с бюджетному корыту.

Eugen

26 лютого 2021, 22:23

Скоро Саакашвили будет за деньги фоткаться в парке Горького со всеми желающими!

Евген

26 лютого 2021, 17:54

Пчелы против меда))))

Vill1

26 лютого 2021, 16:02

Пускай в своей стране наведёт порядок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися