На Харківщині завтра можна безкоштовно отримати медикаменти

Консультації безплатні та надаються усім охочим

У вівторок, 24 жовтня, мешканці Олексіївської громади та внутрішньо переміщені особи можуть отримати медичну допомогу.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Олексіївської громади. 

“У вівторок, 24 жовтня, з 11:00 до 14:00 у приміщенні ФАП с.Олексіївка, за адресою вул. Центральна, 18, відбудеться консультативний прийом представниками благодійної організації "Благодійний фонд “Прем'єр Уржанс Інтернасьональ”, - повідомили у громаді.

Діяльність фонду охоплює: 

  • медична допомога,

  • допомога психолога,

  • допомога у сфері захисту,

  • безоплатні медикаменти.

“Консультації безплатні, та надаються усім охочим!”, - йдеться у повідомленні громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Богодухівській міській раді повідомили про відновлення з 23 жовтня видачі гуманітарної допомоги у Богодухівському ліцеї №3.

Отримати продуктові набори можуть жителі усіх населених пунктів Богодухівської громади наступних категорій: 

- жінки, які виховують дітей до 3-х років (продуктовий набір, не дитяче харчування). При собі потрібно мати наступні документи: паспорт, довідка ВПО, свідоцтво про народження дитини,

- родини мобілізованих мешканців громади (документи: паспорт, документ, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб/свідоцтво про народження),  довідка ВПО, довідка, що підтверджує факт мобілізації.

Також отримати продуктові набори можуть особи 80+, окрім тих, хто перебуває на обслуговуванні у КЗ “Центр надання соціальних послуг” та осіб з інвалідністю. Отримати допомогу можуть тільки мешканці Богодухова, а також сіл Семенів Яр, Москаленки, Паляничники, Мусійки. При собі потрібно мати паспорт та довідку ВПО.

Детальніше про умови отримання допомоги можна дізнатися за посиланням


Читайте также