У Харківській області завтра відновлять щоденну видачу продуктових наборів

Отримати продуктову допомогу можуть громадяни деяких категорій

У Богодухівській міській раді повідомили про відновлення з 23 жовтня видачі гуманітарної допомоги у Богодухівському ліцеї №3, повідомляють "Коментарі. Харків".

Отримати продуктові набори можуть жителі усіх населених пунктів Богодухівської громади наступних категорій: 

  • жінки, які виховують дітей до 3-х років (продуктовий набір, не дитяче харчування). При собі потрібно мати наступні документи: паспорт, довідка ВПО, свідоцтво про народження дитини,

  • родини мобілізованих мешканців громади (документи: паспорт, документ, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб/свідоцтво про народження),  довідка ВПО, довідка, що підтверджує факт мобілізації.

Також отримати продуктові набори можуть особи 80+, окрім тих, хто перебуває на обслуговуванні у КЗ “Центр надання соціальних послуг” та осіб з інвалідністю. Отримати допомогу можуть тільки мешканці Богодухова, а також сіл Семенів Яр, Москаленки, Паляничники, Мусійки. При собі потрібно мати паспорт та довідку ВПО.

“Допомога видається з 08:00 до 12:00 щодня, крім суботи, неділі”, - уточнили у Богодухівській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують забезпечувати необхідною допомогою пенсіонерів, людей похилого віку та тих, хто опинився в складних життєвих обставинах. 

Відділення організації надання адресної натуральної допомоги терцентру Основ’янського району надає допомогу харків'янам, які опинилися у складних  життєвих обставинах, пенсіонерам, людям з інвалідністю, а також внутрішньо переміщеним особам. З початку 2023 року одяг, взуття, постільну білизну передали 994 громадянам, у тому числі 73-м ВПО. Перукарські послуги отримали 360 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися