Абітурієнтам Харкова розкажуть про умови вступу до вишів у 2023 році

У рамках форуму проведуть Дні відкритих дверей у 18 закладах вищої освіти міста Харкова

У п'ятницю, 31 березня, для абітурієнтів проведуть захід “Перший Всеукраїнський онлайн HMT Forum”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За даними організаторів, мета форуму - розповісти абітурієнтам про структуру національного мультипредметного тесту та умови вступу до вишів у 2023 році, враховуючи нові виклики, зумовлені повномасштабним вторгненням РФ.

Учасники форуму на панельних дискусіях зможуть ознайомитися з технічними особливостями вступних іспитів. До того ж кращі учні країни, які отримали на ЗНО 200 балів з української мови, математики та історії України, поділяться досвідом та дадуть поради щодо складання тесту.

У рамках форуму заплановане проведення на платформі Zoom Днів відкритих дверей у 18 закладах вищої освіти міста Харкова. Тут абітурієнти дізнаються про вступну кампанію та особливості навчання під час воєнного стану.

Також майбутні абітурієнти зустрінуться з молодіжними лідерами, спікерами та менторами, які поділяться своїми історіями вступу до кращих університетів України та досвідом відкриття власних навчальних проєктів.

щоб взяти участь у форумі необхідно зареєструватися до 18:00 30 березня за посиланням. Після реєстрації учасники зможуть перейти до телеграм-каналу, який працюватиме як майданчик для комунікації під час форуму.

Онлайн-трансляція заходу пройде на YouTube-каналі Молодіжної ради при Харківському міському голові.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Кабмін затвердив Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних.


Читайте также