Жінкам ВПО на Харківщині надають безплатні послуги: подробиці

Відбір відбуватиметься на конкурсній основі через анкетування

У Харківській області жінок, хто має статус ВПО, запрошують до участі у проєкті “Стабільне майбутнє”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

У селищній раді розповіли, що курс спрямований на підвищення конкурентоспроможності на ринку праці для жінок ВПО віком від 20 до 40 років. За 4 місяці планують провести 5 навчальних програм. До 6 навчальних груп будуть залучені 96 жінок. 

Старт першої групи - 7 серпня 2023 року.

До навчальної програми проєкту входить:

  • Курс “Ділове українське мовлення”,

  • Курс “Фрілансер”,

  • Курс “Ефективне використання професійної діяльності з використанням IT-технологій”,

  • Курс “Підготовка бізнес-плану”,

  • Курс “Психологічні аспекти соціально-психологічної та професійної адаптації в умовах воєнного стану”. 

У селищній раді попередили, що кількість місць обмежена. Відбір відбуватиметься на конкурсній основі через анкетування. Записатися можна за посиланням

“Усі послуги надаються на безплатній благодійній основі”, - зазначили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району продовжує  діяти пункт збору допомоги. У Харківській міській раді розповіли, що до пункту мешканці району та волонтери приносять речі, предмети побуту. Все - що необхідно для забезпечення життєдіяльності людей, які опинились у складних життєвих обставинах. Допомогу вже надали 780 внутрішньо переміщеним особам, людям похилого віку та іншим мешканцям району пільгових категорій.

Детальніше про умови отримання допомоги можна дізнатися за посилання.


Читайте также