Де у Харкові надають допомогу пенсіонерам та ВПО: адреса

Усі, хто хоче принести чи отримати необхідні речі, можуть звертатися до пункту збору допомоги

У територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району продовжує  діяти пункт збору допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

До пункту мешканці району та волонтери приносять речі, предмети побуту. Все - що необхідно для забезпечення життєдіяльності людей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Допомогу вже надали 780 внутрішньо переміщеним особам, людям похилого віку та іншим мешканцям району пільгових категорій.

“Пункт працює за адресою: б-р Богдана Хмельницького, 10-а з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 13:00. Тел.: (057) 725-31-15, (096) 059-86-54”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з приводу ушкоджень, нанесених тваринами, у першому півріччі 2023 року в лікувальні заклади звернулось 1160 осіб, з яких 552 (47,5 %) – мешканці м. Харків.

Викликає занепокоєння дуже високий відсоток (70,5%) нещеплених тварин, які нанесли ушкодження людям, серед тих, що мають власників. Власникам тварин нагадали, що щеплення проти сказу домашнього улюбленця – це необхідна складова турботи про тварину та оточуючих.

При цьому варто пам'ятати, що у поточному році в Харківській області зафіксували 7 випадків сказу тварин: у 2 котів, 4 собак, 1 лисиці. Найбільша кількість захворілих тварин (5) – зареєстрована у Лозівському районі. Жителям Харкова та області нагадали, що сказ – гостре інфекційне захворювання тварин і людей, спричинене нейротропним вірусом сказу. Для хвороби характерне стрімке ураження нервової системи. Вилікувати хворобу неможливо, однак загрозу можна попередити. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися