"Металіст" вибив "Десну" з Кубку України - англійський легіонер Харріс забив перший гол за Україну

Харківські футболісти змогли перемогти лідера української Прем'єр Ліги

Харківський ФК "Металіст" 21 вересня провів домашній матч з чернігівською "Десною". Поєдинок завершився з рахунком 2:1 на користь харків'ян. Про деталі матчу розповіли на офіційному сайті клубу.

Змагання проходило у рамках боротьби за Кубок України. Це був 1/16 етап Кубку та гра на вильот. За результатами матчу "Десна" завершила свою боротьбу, а "Металіст" вийшов до 1/8.

Для харків'ян перемога є знаковою, адже переможений суперник є одним з лідерів Прем'єр Ліги України і займає там третє місце. У той же час "Металіст" поки змагається у Першій Лізі.

Також важливим є перший гол команди у матчі - його записав на свій рахунок англійський легіонер Кадім Харріс, з яким щойно підписали контракт. Це була його перша гра за харківську команду та перший гол за Україну. За словами головного тренера, для футболіста це має стати сильною мотивацією, однак, йому все ще потрібно звикнути до команди та принципів взаємодії у ній.

Далі на жовто-синіх чекає матч Першої Ліги із "Кривбасом", який пройде 26 вересня. Тренер команди Олександр Кучер розповів, що до цього матчу у команді можливі чергові посилення за рахунок нових гравців.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що новий гравець ФК "Металіст" Кадім Харріс став першим в історії українського футболу англійцем, який грає за українську команду. Кадім - фланговий напівзахисник, у команді грає під номером "30".  Футболіст планує переїхати до Харкова разом із родиною та знайти для своїх дітей школу. Він розповів, що знає про "Металіст" ще з тих часів, коли клуб брав участь у єврокубках та потрапив до Ліги Чемпіонів.

Читайте также