Харківський "Металіст" першим в Україні "придбав" футболіста-англійця

Новий гравець може вийти на поле вже у найближчому матчі

"Металіст" у Харкові підписав контракт із англійським футболістом Кадімом Харрісом. Про нового гравця повідомила пресслужба футбольного клубу 20 вересня.

Кадім - фланговий напівзахисник, у команді гратиме під номером "30".

Він народився у 1993 році у Лондоні. Його дебют відбувся у 16 років за команду клубу "Уїком". Також Харріс відзначився у командах "Брентфорд, "Кардіф Сіті", "Шефілд Уенсдей" та "Барнслі".

На його рахунку один гол в англійській Прем'єр-лізі та 8 голів у Чемпіоншипі. Також у Чемпіоншипі він зробив 14 успішних передач.

У пресслужбі клубу повідомили, що вийти на поле у складі "Металіста" Харріс може вже на найближчому матчі, який відбудеться 21 вересня. Це буде гра з "Десною" у 1/16 VBET Кубку України.

За словами головного тренера "Металісту" Олександра Кучера, футболіст вже один раз тренувався з командою, наразі він має познайомитися та адаптуватися до гравців.

Сам Кадім розповів, що він знає про "Металіст" ще з тих часів, коли клуб брав участь у єврокубках та потрапив до Ліги Чемпіонів. Футболіст планує переїхати до Харкова разом із родиною та знайти для своїх дітей школу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що через проведення футбольного матчу 1/16 фіналу Кубка України між командами ФК "Металіст" (Харків) - ФК "Десна" (Чернігів), у місті буде перекрито частину вулиць. З 17:00 до 21:00 21 вересня рух транспорту заборонять на пер. Власовському, на вул. Храмова та вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочної до вул. Державінської. Також можливе тимчасове закриття на вхід та вихід найближчої до стадіону станції метро "Спортивна".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися