Харківська тенісистка припинила виступи на чемпіонаті Європи

У 1/16 фіналу українська збірна поступилася спортсменкам з Німеччини

Жіноча збірна України з харківʼянкою Анною Гапоновою у складі зупинилася на стадії 1/16 фіналу чемпіонату Європи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city".

На чемпіонаті Європи з настільного тенісу чоловіча та жіноча збірні України не змогли встояти проти німецьких команд і залишили фінальну сітку. Обидва матчі синьо-жовті програли з однаковим рахунком 0:3. Тільки по одному переможному сету вдалося взяти Ярославу Жмуденко і Соломії Братейко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про вихід харківської тенісистки до наступного раунду Чемпіонату Європи. Анна Гапонова у складі жіночої національної збірної України вийшла до 1/16 фіналу командного ЧЄ з настольного тенісу. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". Українки боролися проти збірної Бельгії і показали впевнену гру. Перемоги дали Маргарита Песоцька, Соломія Братейко і харківʼянка Анна Гапонова. Чоловіки грали проти збірної Сербії та перемогли її 3:0. Очки для команди дали Ярослав Жмуденко, Євген Прищепа і Віктор Єфімов. І чоловіча і жіноча національні збірні України вийшли до 1/16 фіналу змагань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поразку харківського тенісиста на Кубку Девіса. Вчора стартував матч Першої Світової групи Кубка Девіса між збірними України та Колумбії. Владислав Орлов з Харкова поступився Даніелю Елаї Галану у трьох сетах. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". У другому матчі в серії ігор між Україною та Колумбією зіграли другий номер збірної України, харківʼянин Владислав Орлов та лідер команди Колумбії Даніель Елаї Галан. Орлов зміг виграти перший сет, мав шанси на перемогу у другій партії та у матчі, проте Галан перехопив ініціативу та зміг перевести матч у третій сет, де здобув перемогу із сухим рахунком.  Зустріч між збірними України та Колумбії продовжиться сьогодні матчем у парному розряді між Іллею Білобородько та В'ячеславом Бєлінським від збірної України та дворазовими переможцями мейджорів, колишніми лідерами світового рейтингу Хуаном Себастьяном Кабалем та Робертом Фарою від команди Колумбії.

Читайте также