На Харківщині окупанти ґвалтували дітей та немовлят

Стали відомі шокуючі подробиці звірств, які російські окупанти чинили по відношенню до дітей на Харківщині

Після визволення сіл у Харківській області стали з'являтися моторошні подробиці того, що там творили окупанти. Щодня на телефон лінії психологічної допомоги Уповноваженого надходять повідомлення про сексуальні злочини рашистів, від яких холоне кров. Про це у своєму Telegram-каналі повідомила уповноважена Верховна Рада з прав людини Людмила Денісова.

За інформацією джерела, рідних постраждалих повідомляють, що російські військові чинили насильство над дітьми та навіть немовлятами. Внаслідок зґвалтування двома окупантами помер однорічний хлопчик.

Денисова повідомляє, що за даними родичів постраждалих, було зґвалтовано трьох 9-річних дівчаток. Вони зазнали тяжких травм статевих органів. Все це відбувалося у місті Ізюм, на очах у матері. Жінка перебуває у шоковому стані.

Також нелюди зґвалтували дворічну дівчинку. Зазначається, що постраждала після отриманих травм залишилася живою. Поводилася з жахливою історією також мати 9-місячної дівчинки. Дитину зґвалтували свічкою.

Вчора, 19 травня, було повідомлено про десять випадків зґвалтування окупантами. З постраждалих – 8 неповнолітніх.

Серед постраждалих від зґвалтування також є двоє чоловіків 67 та 78 років.

"Звертаюся до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення Росії в Україну врахувати ці факти геноциду українського народу", - пише Денисова.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Жінки з Харківської області, які вишили після пережитого пекла, розповіли про те, що з ними робили російські окупанти. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Читайте также