Є загиблі та постраждалі: подробиці ранкового обстрілу Харкова

Серед загиблих є підліток

Сьогодні вранці російські окупанти знову обстріляли Харків. У місті пролунало одразу кілька вибухів після сигналу повітряної тривоги. У Харківській обласній військовій адміністрації повідомили деякі подробиці.

За інформацією джерела, військові Росії обстріляли Салтівський район міста Харків. Внаслідок події загинули троє людей, серед яких був 13-річний хлопчик, а також жінка та чоловік. Крім того, відомо, що 72-річна харків'янка отримала поранення в результаті обстрілів.

У ХОВА зазначили, що дані обласного Центру екстреної медичної допомоги поновлюються. Незабаром може з'явитися нова інформація про жертв та постраждалих.

Нагадаємо, що вранці 20 липня в Харкові пролунали вибухи. Незабаром голова ХОВА Олег Синегубов прокоментував ситуацію і попросив жителів міста залишатися в укриттях і без потреби не залишати їх і не виходити на вулицю, оскільки ворог може почати обстріл у будь-який момент.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.


 ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.

Читайте также