Вибухи у Харкові 20 липня: що відомо

За попередньою інформацією, є постраждалі

Сьогодні вранці мешканці Харкова почули вибухи у місті. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов прокоментував ситуацію у своєму Telegram-каналі.

За словами Синєгубова, в одному з районів Харкова російські окупанти вранці завдали ударів. На місці влучення ракет працюю профільні служби. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу міста постраждали. На цей момент подробиці події встановлюються.

Також голова ХОДА звернувся до харків'ян із проханням не виходити на вулицю без особливої потреби та максимально перебувати у безпечних укриттях, бо ворог постійно обстрілює місто та "прильотів" можна очікувати будь-якої миті.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:


У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.


ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.

У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася вирва, частково зруйнована будівля, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.



Джерело: https://t.me/synegubov/3701
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися