Обстріли Харківщини 17 жовтня: є загибла та поранені

У результаті обстрілів кілька жителів Харківщини отримали поранення

Протягом минулої доби, станом на ранок 17 жовтня, ворожі війська обстріляли кілька районів Харківської області. Атака велася з мінометів, а також реактивної та ствольної артилерії. Під ударом опинилися населені пункти, розташовані вздовж лінії зіткнення та кордону з Росією. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

Зокрема, ворожі війська обстріляли м. Вовчанськ Чугуївського району, села Вовчанської громади. Також було атаковано смт Дворічне Куп'янського району, смт Козача Лопань Харківського району та інші. У результаті обстрілів російськими військами в нежитлових будівлях виникли пожежі.

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що в Харківському районі внаслідок обстрілу Лук’янців минулої доби загинула 45-річна жінка. У смт Солоницівка 47-річну жінку госпіталізували з пораненнями. У Куп'янському районі госпіталізували 69-річного чоловіка. 

До лікарів в Ізюмському районі з раніше отриманими пораненнями звернулося 2 людей – 54-річний чоловік та його 16-річний син.

До того ж на Харківщині тривають роботи з розмінування звільненої території. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 630 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з вересня дорожники працюють в режимі нон-стоп - у Харківській області працюють над забезпеченням безпечного проїзду на автошляхах. Швидка та майже безперервна робота ремонтних бригад продиктована необхідністю забезпечити логістику для гуманітарних вантажів, медиків та комунальників.

Читайте также