На Харківщині розчистили понад 410 км доріг та 23 км комунальних вулиць

Працівники дорожніх служб продовжують розчищати автошляхи та забезпечувати проїзд на деокупованій частині Харківської області

Дорожники з вересня працюють в режимі нон-стоп - у Харківській області працюють над забезпеченням безпечного проїзду на автошляхах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Міністерства інфраструктури України. 

Швидка та майже безперервна робота ремонтних бригад продиктована необхідністю забезпечити логістику для гуманітарних вантажів, медиків та комунальників.

“За цей час вдалося очистити дороги державного значення та розпочати прибирання міст Ізюм, Балаклія та Куп’янськ. У цифрах: маємо розчищених 410 км доріг та 23 км комунальних вулиць”, - розповіли у Міністерстві інфраструктури України.

У відомстві розповіли, що однією з головних задач для дорожніх служб є налагодження транспортного сполучення через підірвані мости. На сьогодні сім тимчасових переправ вже працює, ще шість – будується.

Підрядні організації на більшості доріг ліквідовують ямковість, також демонтують зруйновані мости, продовжують прибирати військову та цивільну згорілу техніку, очищати дорожнє покриття, будувати тимчасові переправи та об'їзні дороги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вибухотехніки ДСНС продовжують розмінування деокупованої Харківської області. За добу, станом на 15 жовтня, знищено 558 вибухонебезпечних предметів. Однак мінна небезпека в області залишається дуже високою. У Чугуївському районі автомобіль наїхав на міну, внаслідок чого 65-річний водій отримав важкі поранення. У Харківській ОВА застерегли жителів області від відвідування лісів та лісосмуг. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися