Що буде з опаленням у Харкові під час тривалого вимкнення світла

У “ХТМ” розробляють алгоритм дій у разі зникнення централізованого електричного живлення

У КП “Харківські теплові мережі” розповіли про першочергові завдання, які потрібно виконати до кінця року, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Наразі у пріоритеті спеціалістів прогрів житлових будинків. У Харкові, попри потепління, джерела теплопостачання не знижують температуру теплоносія. Це допоможе довше зберігати тепло в оселях на випадок раптового блекауту.  Персонал  котелень, які можна підтримувати за допомогою генераторів, відпрацьовують у тестовому режимі алгоритм дій у разі зникнення централізованого електричного живлення.

Серед головних завдань до Нового року - закриття шурфів по всьому місту та особливо на так званих "червоних лініях". Там, де розриття заважають пішоходам або транспорту. Не менш  важливе питання - це звернення громадян з питань опалення та гарячого водопостачання.

На підприємстві розповіли, що 1 січня колектив КП "Харківські теплові мережі" працює в режимі чергування аварійних бригад. У разі виникнення позаштатної ситуації, їх буде збільшено до потрібної кількості. 31 грудня та  2 січня - у харківських теплоенергетиків  звичайний робочий день. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що після масштабної атаки ворожих ракет по критичній інфраструктурі, протягом минулих вихідних, колектив “Харківських теплових мереж” вп'яте запустив систему опалення міста.

Працівники підприємства закликали харків'ян із розумінням ставитися до ситуації, у якій опинилося все місто. Також попросили споживачів усіма доступними засобами допомагати теплоенергетикам виконувати свої обов'язки.


Читайте также