Чому в Харкові у деяких будинках не вдається відновити опалення

Через відсутність доступу до деяких квартир не вдається відновити послугу постачання тепла для під'їзду або будинку

Після масштабної атаки ворожих ракет по критичній інфраструктурі, протягом минулих вихідних, колектив “Харківських теплових мереж” вп'яте запустив систему опалення міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.

Основні роботи спеціалістам вдалося виконати до 02:00 суботи. Також виконано основні роботи по:

  • налагодженню зимових режимів роботи котелень,

  • встановленню та проведенню пробних пусків генераторів великої потужності,

  • розповітренню основних магістралей та внутрішньоквартальних мереж.

У компанії розповіли, що на сьогодні поки що існують проблеми розповітрення окремих стояків та квартир, а також дефекти, які виникають при багаторазовій зміні гідравлічних режимів через раптове зникнення електричної напруги. За словами спеціалістів, ситуацію ускладнюють випадки відсутності доступу в окремі квартири. Саме через дефекти у цих зачинених оселях, у деяких випадках не вдається відновити послугу для під'їзду або будинку.

Працівники підприємства закликали харків'ян із розумінням ставитися до ситуації, у якій опинилося все місто. Також попросили споживачів усіма доступними засобами допомагати теплоенергетикам виконувати свої обов'язки. При цьому закликали містян не втручатися у систему опалення самостійно. “Це небезпечно і може навіть погіршити ситуацію, яку громадяни намагаються виправити самотужки”, - зазначили в "ХТМ".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ході відновлення постачання тепла ремонтні бригади оперативно локалізували та усунули понад 50 дефектів на мережах.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися