Ігор Терехов розповів про наслідки ранкових ракетних ударів по Харкову

Ранковий обстріл не вплинув на енергозабезпечення Харкова

У середу, 28 грудня, в одному з районів Харкова було зафіксовано два удари ракетами С-300. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що внаслідок обстрілу один чоловік отримав осколкове поранення. Зараз постраждалий перебуває у лікарні в стані середньої тяжкості. За словами мера міста, ранковий обстріл не вплинув на енергозабезпечення Харкова. Жителі міста наразі з водою, теплом та світлом. 

Ігор Терехов закликав містян бути обережними, не нехтувати сигналами повітряної тривоги та у випадку необхідності перебувати в укриттях. Також Ігор Терехов повідомив, що Харків готовий до можливого блекауту перед новорічними святами, який війська РФ можуть спробувати влаштувати черговим ракетним обстрілом. 

У міській раді нагадали, що у Харкові діє понад триста “пунктів незламності”. У частині з цих пунктів з 1 грудня містян безплатно годують гарячими обідами. Дізнатися, де розташований найближчий "пункт незламності", можна у чат-боті “Харків - твій дім” - @tviyDimKharkivBot.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що окупанти завдали величезної шкоди Харківській області. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що внаслідок російської агресії загинуло 1686 мирних мешканців, 74 з яких діти. Також зруйновано понад 14 тисяч будівель, тисячі людей були вимушені кинути власні домівки. “Але ми вистояли, звільнили майже всю область від окупантів, продовжуємо боротися та відновлюємо наші міста і села”, - наголосив очільник області.


Читайте также