Жителі Харківської області чули вибухи: де були "прильоти"

Внаслідок ворожих атак були пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди

Станом на ранок 7 січня російські окупанти не припиняють терор мирного населення прикордонних міст Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Минулої доби 6-7 січня ворожі війська обстріляли Куп'янськ, Вовчанськ та Дворічну. 

Також під ворожим вогнем опинилися села Красне, Стрілеча, Зарічне, Кислівка, Котлярівка та інші прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. 

У результаті ворожих атак були пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Обійшлося без жертв та постраждалих.

“На лінії зіткнення наші захисники та захисниці міцно тримають позиції, завдаючи загарбникам великих втрат. Підтримуємо ЗСУ та віримо в нашу Перемогу!”, - наголосив Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Вовчанську після деокупації, попри постійні російські обстріли, поступово відновлюється життя. Очільник області Олег Синєгубов розповів, що у місті наразі мешкає близько 4 тис. осіб, а у громаді – 12 тис. У місті відсутній газ, його містяни до повномасштабного вторгнення отримувало з Росії. Тож наразі населені пункти громади опалюються електрикою, для цього були посилені електромережі. Керівник області відвідав Вовчанську центральну районну лікарню, яка зазнала руйнувань через ворожі обстріли. За його словами, лікарня працює та надає повний спектр медичної допомоги. “Заборгованості по заробітній платі перед медперсоналом немає. В лікарні вдалося зберегти вартісне сучасне обладнання”, - зазначив Олег Синєгубов.


Читайте также