Як під обстрілами та без газопостачання живе одна з деокупованих громад Харківщини

У Вовчанську працює гуманітарний хаб, через який люди отримують різноманітну допомогу

У Вовчанську після деокупації, попри постійні російські обстріли, поступово відновлюється життя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області розповів, що у місті наразі мешкає близько 4 тис. осіб, а у громаді – 12 тис. У місті відсутній газ, його містяни до повномасштабного вторгнення отримувало з Росії. Тож наразі населені пункти громади опалюються електрикою, для цього були посилені електромережі.

Керівник області відвідав Вовчанську центральну районну лікарню, яка зазнала руйнувань через ворожі обстріли. За його словами, лікарня працює та надає повний спектр медичної допомоги. “Заборгованості по заробітній платі перед медперсоналом немає. В лікарні вдалося зберегти вартісне сучасне обладнання”, - зазначив Олег Синєгубов.

Також начальник Харківської ОВА розповів, що у Вовчанську працює гуманітарний хаб, через який люди отримують продукти, ліки, будівельні матеріали, обігрівачі, засоби зв’язку та іншу допомогу. 

“Попри російський терор мешканці Вовчанська налаштовані оптимістично та роблять усе для нашої Перемоги”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ситуація з теплопостачанням напередодні похолодання, яке очікується найближчими днями, стабільна. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що наразі працюють усі 518 котелень, які були заплановані до запуску. Також в області діють 320 пунктів незламності. За словами очільника області, пункти готові в цілодобовому режимі в будь-який час приймати відвідувачів. 




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися