У бою під Бахмутом загинув відомий спортсмен з Харкова

Колишній фігурист з Харкова пішов захищати Україну.

Під Бахмутом загинув колишній український фігурист, родом із Харкова, Дмитро Шарпар. Йому було 25 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію громадської організації з розвитку фігурного катання "Skate Ukraine".

Дмитро виступав у парі з Анастасією Побіженко, був срібним призером чемпіонату України та ввійшов до топ-10 на Юнацьких Олімпійських іграх-2016. Після змагальної кар'єри він був артистом циркового шоу на льоду "Гранд".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини: поранення отримали п’ятеро людей, в тому числі волонтери

Російські війська обстріляли Харківщину сьогодні вдень.

На Харківщині п‘ятеро постраждалих внаслідок ворожих обстрілів — правоохоронці фіксують наслідки збройної агресії РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Куп’янської, Дергачівської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

23 січня російські військові вкотре обстріляли м. Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки та складські приміщення.

24 січня близько 11:00 окупанти здійснили артилерійський обстріл с. Липці: отримали поранення чоловік та жінка. Вони — волонтери, які везли до Липців гуманітарну допомогу. Про це Суспільне Харків розповів начальник Липецької сільської військової адміністрації Олексій Слабченко.

Директор центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта уточнив, що поранені, попередньо, перебувають у стані середньої тяжкості. Загрози життю немає.

У Вовчанську внаслідок ворожих артобстрілів пошкоджено низку приватних домоволодінь. Отримали поранення троє мирних мешканців. Правоохоронці зафіксували наслідки збройної агресії РФ та зібрали речові докази.

Читайте также