Обстріл Харківщини: поранення отримали п’ятеро людей, в тому числі волонтери

Російські війська обстріляли Харківщину сьогодні вдень.

На Харківщині п‘ятеро постраждалих внаслідок ворожих обстрілів — правоохоронці фіксують наслідки збройної агресії РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Куп’янської, Дергачівської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

23 січня російські військові вкотре обстріляли м. Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки та складські приміщення.

24 січня близько 11:00 окупанти здійснили артилерійський обстріл с. Липці: отримали поранення чоловік та жінка. Вони — волонтери, які везли до Липців гуманітарну допомогу.

Про це Суспільне Харків розповів начальник Липецької сільської військової адміністрації Олексій Слабченко.

Директор центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта уточнив, що поранені, попередньо, перебувають у стані середньої тяжкості. Загрози життю немає.

У Вовчанську внаслідок ворожих артобстрілів пошкоджено низку приватних домоволодінь. Отримали поранення троє мирних мешканців.

Правоохоронці зафіксували наслідки збройної агресії РФ та зібрали речові докази.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові продовжують різати колеса на автівках (ФОТО)

У Харкові продовжуються хуліганські дії стосовно автомобілів місцевих мешканців. Вже неодноразово харків’яни зверталися до поліції з заявами про те, що колеса їхніх автівок порізані невідомими.

Про ще один такий випадок хуліганства повідомили і в місцевому телеграм-каналі "Харків 1654". Автор публікації зазначив, що минулої доби на вулиці Дружби Народів невідомі порізали колеса у щонайменше двадцяти автівок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція розшукує злочинців, які ріжуть колеса в Салтівському та Київському районах Харкова. Ще на початку грудня серед припаркованих машин у цих районах було виявлено 17 таких випадків пошкодження колес.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися