Стало відомо, скільки об'єктів пошкоджено у Харкові внаслідок ранкових “прильотів”

У будинку, який найбільше постраждав від обстрілів, відновили теплопостачання

Внаслідок ворожих обстрілів центру міста Харкова 5 лютого пошкоджень зазнали 15 об’єктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У  Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що у восьми житлових будинках було пошкоджено 193 вікна у квартирах і 36 вікон у під'їздах. Також у результаті обстрілів пошкодження отримали дахи чотирьох житлових будинків загальною площею понад 1,8 тис. кв. м. 

У КП “Харківські теплові мережі” повідомили, що аварійні бригади оперативно локалізували можливі збої в системі теплопостачання будинку, який найбільше постраждав від обстрілів. Спеціалісти провели перевірки всіх квартир будинку на предмет витоків теплоносія. Після обстеження підключили до центрального опалення внутрішньобудинкові системи та розповітрили стояки. За результатами перевірок фахівцями КП “Харківводоканал”, пошкоджень у системі водопостачання та водовідведення будинків не було. 

У ліквідації наслідків ранкового обстрілу задіяли 170 працівників комунальних підприємств, а також понад 20 одиниць спецтехніки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 5 лютого близько 8:20 російські війська обстріляли центральну частину Харкова. Одна з ракет влучила у п'ятиповерхову будівлю вищого навчального закладу та завдала серйозних руйнувань. Охоронець отримав поранення. Друга ворожа ракета влучила поблизу житлового будинку. Постраждали четверо мешканців: 58-річний чоловік, дві жінки віком 54 років та 83-річна жінка.

За попередніми даними, окупанти обстріляли Харків двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.


Читайте также