У метро Харкова будуть по-іншому курсувати потяги

Через запуски ракет по всім областям України є перебої з електропостачанням.

З технічних причин тимчасово було збільшено інтервали на усіх трьох лініях Харківського метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

"Просимо вас віднестися з розумінням до склавшоїся ситуації та перепрошуємо за тимчасові незручності", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харкова рано вранці: де сталися "прильоти"

Сьогодні близько четвертої ранку російські війська випустили ракети по містам України. Харків’яни чули близько десяти гучних вибухів та спостерігали, як ракети летіли з російського Бєлгорода.

Міський голова Харкова Ігор Терехов написав о 04:36: "О четвертій ранку серія ударів по Харкову. Ворог цілить по об‘єктах критичної інфраструктури. Можуть бути перебої з електрикою, водо-та теплопостачанням.

Про жертви та руйнування інформація наразі уточнюються.

Всі міські служби та ДСНС працюють над усуненням наслідків нічного обстрілу".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав вже о 04:42: "Окупанти завдали ударів по критичній інфраструктурі. Зафіксовано біля 10 вибухів.

У деяких районах перебої з електроенергією. На місцях вибухів вже працюють екстрені служби. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється".

У Харкові ліквідовують наслідки обстрілу школи та житлового будинку

Комунальники відбудовують постраждалу школу та будинок.

В Основ'янському районі відремонтували дах Харківської загальноосвітньої школи №7, який постраждав внаслідок ворожого обстрілу. Бригади КП "Харківспецбуд" відновили 540 кв. м покрівлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також у Салтівському районі продовжують ліквідовувати наслідки руйнування житлових будинків, пошкоджених внаслідок обстрілів. На виконання доручення Харківського міського голови Ігоря Терехова будівельники повністю відновлять пошкоджений будинок.

Читайте также