У Харкові ліквідовують наслідки обстрілу школи та житлового будинку

Комунальники відбудовують постраждалу школу та будинок.

В Основ'янському районі відремонтували дах Харківської загальноосвітньої школи №7, який постраждав внаслідок ворожого обстрілу. Бригади КП "Харківспецбуд" відновили 540 кв. м покрівлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також у Салтівському районі продовжують ліквідовувати наслідки руйнування житлових будинків, пошкоджених внаслідок обстрілів.

На виконання доручення Харківського міського голови Ігоря Терехова будівельники повністю відновлять пошкоджений будинок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов розповів, що буде з будівлею ОДА на площі в Харкові

Міський голова Ігор Терехов в інтерв’ю "BBC News Україна" розповів, чи будуть реконструювати будівлю ОДА на площі Свободи, яку під час активних бойових дій пошкодили обстрілами декілька разів, інформують "Коментарі. Харків".

Ігор Терехов на питання журналіста BBC, чи будуть зносити будівлю обласної адміністрації відповів:

"Ні, зносити не треба нічого. Я звернувся до того ж лорда Фостера з тим, щоб він розробив нам проєкт, подібний до того, який він створив для Рейхстагу – коли одна стіна залишається, а за нею вже зовсім інша, сучасна будівля. Це буде цікаво".

Мер міста повідомив, що на цьому місці буде також адміністративна будівля.

У п'ятницю буде припинено рух однією з вулиць: як проїхати

Рух трамваїв по вул. Полтавський Шлях та вул. Залютинській, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола "Залютине", буде припинено з 10:00 до 12:00 10 лютого. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю виконання АТ "Харківобленерго" ремонтних робіт на підстанції.

У цей час трамвай №3 курсуватиме наступним чином: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Павлівська - пл. Сергїївська - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - розворотне коло "Південний вокзал".

Що у Харкові збираються зробити з річками

У Харкові планують відновити первісне призначення міських річок як комунікацій та природних артерій. Про це 3 лютого на пресзустрічі з пропозицій щодо внесення змін у новий Генеральний план міста Харкова повідомив міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міськради.

Мер нагадав, що у Харкові є чотири річки, які мають різні ширину та набережні. Також мер зазначив, що завдяки редизайну трьох обраних річкових ділянок, Харків отримає стратегію перетворення своїх річок на високоякісні громадські простори, які будуть служити екологічними коридорами, просуваючи стратегію пішохідного та велосипедного руху в місті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися