Наслідки обстрілу Харкова 15 березня (ФОТО, ВІДЕО)

За попередніми даними, ворог обстріляв місто ракетою типу С-300 з території Бєлгородської області РФ

У середу, 15 березня, близько 10:00 російські військові завдали ракетного удару по Шевченківському району м. Харкова. За фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України) прокуратура розпочала досудове розслідування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

У результаті ворожого обстрілу було частково зруйновано навчальний заклад. У житлових будинках навколо вибито шибки. Також через ворожий обстріл було пошкоджено автомобілі мешканців.

За попередніми даними, ворог обстріляв місто ракетою типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що внаслідок ворожої атаки постраждав інтернат в одному з районів Харкова та житловий будинок. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що комунальні служби розпочали прибирання території та обстеження будівель. За словами очільника міста Ігоря Терехова, поруч з інтернатом людей не було, на щастя, ніхто не постраждав. Мер також додав, що інтернат обслуговує людей з "певними життєвими труднощами". 

А після чергового ворожого обстрілу 9 березня у Харкові виникли проблеми з електропостачанням, що призвело до виникнення дефектів на тепломережах. Маркером проблем на мережах є збільшення підживлення в системі, яка тільки в понеділок, 13 березня, вийшла на нормальний режим функціонування. Тепловики повідомили, що на внутрішньоквартальних та будинкових мережах виникло багато проблем після восьмого запуску опалення за один сезон.

Читайте также