Обстріл Харкова 15 березня: де сталися «прильоти»

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова.

Російські війська завдали ракетного удару по Харкову сьогодні близько 10 ранку. Ракети попередньо були випущені з сусіднього Бєлгорода.

Як повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов у етері телемарафону, постраждав інтернат в одному з районів Харкова, а також житловий будинок.

"Зараз наші комунальні служби обслідують його та прибираємо те, що натворив обстріл ворога", – зазначив мер Харкова.

За словами Ігоря Терехова, поруч з інтернатом людей не було, на щастя, ніхто не постраждав. Мер також додав, що інтернат обслуговує людей з "певними життєвими труднощами".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харкова 15 березня

Росіяни накривають Харків ракетами.

Близько 10 ранку під час масштабної повітряної тривоги у Харкові лунали вибухи. Окупанти завдали ракетних ударів по Харкову та області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області просив харків’ян залишатися в укриттях під час обстрілів та повітряної тривоги. ОНОВЛЕНО: Олег Синєгубов о 10:43: "Ворог вкотре вдарив по цивільній інфраструктурі міста. Попередньо, без постраждалих. На місці працюють екстрені служби. Масштаби руйнувань уточнюються".

Ігор Терехов о 10:47: "В районі місця прильоту – жодного військового чи інфраструктурного об‘єкту. Тільки житлові будинки та міська інфраструктура. В будинках навколо повибивало шибки. Про жертв та постраждалих інформації не надходило".

За попередньою інформацією генерала ВСУ "Марселя" у телеграмі, удар прийшовся по цивільній будівлі у Шевченківському районі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися