Страшна трагедія на Харківщині: ракета влучила в авто з цивільними (УТОЧНЕНО)

Ракетний обстріл, ракета влучила в авто, загинули люди у Харківській області

Протитанкова керована ракета росіян влучила у цивільний автомобіль, який рухався у напрямку с. Гур’їв Козачок Богодухівського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"За попередніми даними, в автомобілі знаходилися 4 людини, які загинули на місці. Деталі встановлюються. Це черговий терор росіян проти мирного населення!", – написав очільник Харківської області.

Пізніше Олег Синєгубов зазначив, що за уточненими даними, внаслідок прямого влучання окупантів із ПТКР "Корнет" загинули 2 жителів смт Золочів.

У автомобілі перебували 42-річний чоловік та 53-річна жінка, які були волонтерами.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові перевіряють прибудинкові території: що виявили

У місті перевіряють санітарний стан прибудинкових територій багатоповерхівок.

Комісія КП "Харківблагоустрій" разом з представниками Департаменту ЖКГ та КП "Жилкомсервіс" продовжує перевіряти санітарний стан прибудинкових територій.

Цього тижня перевіряли Салтівський район – дільниці №4 (вул. Владислава Зубенка, вул. Гвардійців-Широнінців, вул. Валентинівська), №5 (пр. Ювілейний, пр. Тракторобудівників), №6 (Салтівське шосе, вул. Плоходька, пр. Ювілейний), №8 (вул. Героїв Праці).

Підсумки обстеження – дивіться за посиланням.

Корупційний скандал під Харковом не завершується – прокуратура оприлюднила нові подробиці

Справа щодо голови однієї з селищних рад у передмісті Харкова була закрита незаконно — прокуратура.

Нещодавно у засобах масової інформації з‘явилась інформація про те, що прокуратура нібито сфальсифікувала справу проти голови однієї з селищних рад Харківської області. Через начебто "незаконні дії правоохоронців" Київський районний суд м. Харкова закрив провадження щодо фігуранта. Подробиці корупційної справи читайте за посиланням.

Читайте также