Олег Синєгубов про наслідки ворожих атак на Харківщині

Ворог продовжує обстрілювати Харківську област

Вчора ввечері, близько 19:00 та 22:00, ворог двічі обстріляв Харків ракетами С-300. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За його словами, одна з ракет вибухнула у повітрі над територією Росії, у місті зафіксовано 4 влучання на території підприємства в Основ'янському районі. “На жаль, загинув цивільний чоловік. Троє чоловіків 41-го, 30-ти та 33-ох років отримали поранення та були госпіталізовані, стан середній. Цивільний чоловік 56 років отримав допомогу на місці”, - розповів Олег Синєгубов.

Очільник ХОВА повідомив, що у понеділок зранку війська РФ обстріляли м. Вовчанськ Чугуївського району. Попередньо, один чоловік 60 років отримав поранення, госпіталізований. На місці обстрілу працюють екстрені служби.

Також протягом минулої доби ворожі війська з мінометів та артилерії обстрілювали прикордонні та прифронтові населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області.

У с. Благодатівка Куп'янського району внаслідок ворожого мінометного обстрілу пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди та автомобіль.

У с. Одноробівка Богодухівського району внаслідок ворожого мінометного обстрілу пошкоджено 5 приватних будинків.

“На лінії зіткнення захисники Харківщини надійно утримують свої позиції. Південніше с. Масютівка ворог намагався вести наступальні дії, але під вогнем наших військових відступив з втратами”, - розповів Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ситуацію на Куп'янському напрямку


Читайте также