Окупанти продовжують наступати на Харківщині: ситуація складна

Наші війська в обороні, чинять потужний опір

З кінця минулого тижня ворог активно наступає на Куп’янському напрямку Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника Міністра оборони України Ганни Маляр.

За її словами, противник здійснює пошук слабких місць в нашій обороні, активно  веде штурмові дії в районах населених пунктів Масютівка, Новоселівське з метою витіснення наших підрозділів за бар’єрний рубіж річки Оскіл.

Задачі у ворога дві: 

- повернути втрачені позиції, 

- примусити нас перекинути туди резерви з інших напрямків. 

“Наші війська в обороні, чинять  потужний опір. Ситуація складна. Зараз тривають гарячі бої”, - повідомила Ганна Маляр.

За даними Генштабу ЗСУ, на Куп’янському напрямку українські захисники стійко тримають оборону. Протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії південніше Масютівки Харківської області.

Ворожі війська завдали авіаційного удару в районі Кислівки. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Кам'янка, Новомлинськ, Дворічна, Куп'янськ та Кислівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби Харків тричі опинявся під ворожими ракетними ударами. Окупанти обстрілювали місто близько 02:00, 19:00 та 22:00. Під час першого обстрілу влучення були попередньо у центральній частині міста. Харківській міський голова Ігор Терехов повідомив, що один “прильот” був у Шевченківському районі Харкова - без руйнацій, інформації про постраждалих немає. 

Детальніше про ситуацію в Харкові, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися