Обстріл Харківщини на 21 липня: де окупанти вели наступ

Окупанти масовано обстрілювали Харківську область – є загиблі та поранені.

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового ракетного удару по території Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Протягом минулої доби російські окупанти завдали ударів по Вовчанську, Козачій Лопані та Петрівці. На жаль, є загиблі.

У Вовчанську загинув чоловік 40 років, у Козачій Лопані – чоловік 62 років. У Петрівці пошкоджено двоповерховий житловий будинок та адмінбудівлю приватного підприємства. Отримали поранення двоє мирних жителів: 69-річний та 53-річний чоловіки. Їх госпіталізовано до лікарні.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом минулої  доби відбулось 32 бойових зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів, зокрема це Уди, Козача Лопань, Одноробівка, Стариця, Вовчанськ і Бударки Харківської області.

На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника південно-західніше Масютівки, що на Харківщині. Артилерійських і мінометних ворожих обстрілів зазнали Дворічна, Западне, Фиголівка, Кам’янка, Красне Перше, Куп’янськ, Кучерівка, Моначинівка та Тополі Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Масований удар на Харківщині: відомо про загиблих 

Ворог завдав масованого удару по Козачій Лопані. Внаслідок артилерійського обстрілу загинув 62-річний місцевий мешканець. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформують "Коментарі. Харків".

Масований обстріл Козачої Лопані відбувся з танку. Росіяни завдали близько 20 ударів по приватним будинкам та цивільній інфраструктурі. Чоловік 1962 року народження отримав пряме осколкове ураження легень і загинув майже відразу.

Близько двох десятків приватних домоволодінь, господарських споруд, а також адміністративна будівля Козачолопанського старостинського округу отримали пошкодження.

Читайте также