Масований удар на Харківщині: відомо про загиблих (ОНОВЛЕНО)

Окупанти знову вбили мирного мешканця в Харківській області.

Ворог завдав масованого удару по Козачій Лопані. Внаслідок артилерійського обстрілу загинув 62-річний місцевий мешканець. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформують "Коментарі. Харків".

Також пошкоджено декілька приватних будинків та об'єктів інфраструктуктури у центральній частині селища.

Інформація щодо руйнувань та поранених уточнюється.

ОНОВЛЕНО: За оновленою інформацією масований обстріл Козачої Лопані відбувся з танку. Росіяни завдали близько 20 ударів по приватним будинкам та цивільній інфраструктурі. Чоловік 1962 року народження отримав пряме осколкове ураження легень і загинув майже відразу. Близько двох десятків приватних домоволодінь, господарських споруд, а також адміністративна будівля Козачолопанського старостинського округу отримали пошкодження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Зранку росіяни обстріляли Харківщину – є загиблі

Сьогодні зранку російські окупанти вкотре обстріляли м. Вовчанськ Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

На жаль, загинув 40-річний цивільний чоловік. Наразі на місце виїхали екстрені служби, зазначив очільник області.

Протягом минулої доби ворог з мінометів, ствольної та реактивної артилерії та іншого озброєння обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів. Де сталися "прильоти" - читайте за посиланням.

У Харкові активісти вимагають демонтувати пам’ятник співаку та актору

Активісти "Деколонізація. Україна" звернулися до влади з вимогою демонтувати пам’ятник радянському поету, співаку та актору Володимиру Висоцькому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації у соцмережах.

Активісти аргументують знесення пам’ятника біля Палацу Спорту тим, що поет народився та жив у москві, у Харкові був лише один раз та до міста ніякого відношення не має. До того ж, у рамках дерусифікації, у Харкові перейменовують топоніми, а також демонтують усі згадки про росію та радянщину.

В коментарях місцевих телеграм-каналів думки розділилися. Що кажуть самі харків’яни з цього приводу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися