Військові на Куп'янському напрямку отримають необхідну допомогу (ФОТО)

Українським захисникам на передову дрони та ноутбуки

Волонтери спільно з заступником начальника Харківської обласної військової адміністрації Євгеном Івановим передали техніку військовим. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Воїнам 25-тої окремої повітрянодесантної бригади, які щодня дають відсіч російським окупантам на Куп’янському напрямку, передали 5 дронів Mavic 3 та 2 ноутбуки.

У понеділок, 11 вересня, техніку планували відправити на передову як підтримка у виконанні бойових завдань. “Дрони та ноутбуки надважливі для повітряної розвідки, вони рятують життя наших захисників. Продовжуємо надалі допомагати Силам оборони та наближати нашу спільну Перемогу”, - наголосив Євген Іванов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська збираються із силами на Куп’янському напрямку. 

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр зазначила, що протягом тижня ворог робив спроби наступати у районі Синьківки та Берестового на Харківщині. Синьківка й раніше зазнавала активних атак, які ЗСУ відбили, завдавши ворогові суттєвих втрат. “Ми знаємо, що там була активізація кілька тижнів тому з боку ворога. Наші Збройні сили там дуже серйозно знищили наступальні сили ворога – і особовий склад, і техніку. Тому ворог зараз там перегруповується, збирається з силами та не полишає своїх планів рушити знову вперед”, – заявила заступниця міністра оборони України.

А в Інституті вивчення війни не підтвердили просування ні військ росії, ні українських захисників на Куп'янському напрямку. 

Детальніше про ситуацію на Куп'янському напрямку читайте за посиланням.


Читайте также