На Харківщині виявили особливу “пташку” (ФОТО, ВІДЕО)

Коптер розвідував позиції українських захисників

На Харківщині прикордонники приземлили ворожий безпілотник, який порушив кордон з росії та розвідував позиції українських захисників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби.

У службі розповіли, що прикордонники Харківського загону виявили повітряного шпигуна. “Після доповіді старшого було прийнято рішення задіяти антидронову рушницю та нанести вогневе ураження зі стрілецької зброї”, - прокоментував ситуацію оператор антидронової рушниці на псевдо Коточок.

Після того, як коптер знерухомили, по ньому відкрили вогонь. Одна з куль назавжди приземлила ворожий безпілотник.

“Прикордонні підрозділи в складі Сил оборони України разом з іншими українськими захисниками продовжують боронити Батьківщину та дають гідну відсіч російським окупантам”, - зазначили у прикордонній службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ситуація у Харківській області складна. Російські війська намагаються захопити стратегічно важливу залізничну розв’язку на Куп’янському напрямку – Куп’янськ-Вузловий. 

“Це дійсно стратегічна залізнична розв’язка, за яку ворог намагається вхопитися і наносить ураження по переправах, по всіх об’єктах, що можуть нас відрізати від Куп’янська-Вузлового. Так, дійсно намагається взяти в оточення Куп’янськ. Це його мета. Ми цю мету розуміємо”, - зауважив командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський.

Він відмітив, що ворожі війська несуть втрати, але за рахунок переміщення додаткових сил їх швидко відновлюють.


Читайте также