Стало відомо, який населений пункт на Харківщині планують захопити війська рф

Ситуація у Харківській області складна

Російські війська намагаються захопити стратегічно важливу залізничну розв’язку на Куп’янському напрямку – Куп’янськ-Вузловий. Про це пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію командира підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Дениса Ярославського, про що він повідомив в ефірі “Радіо Свобода”.

Він зазначив, що ворог намагається штурмувати позиції українських захисників цілодобово і спроби штурмів не зупиняються. Ворог намагається відбити Куп’янськ-Вузловий. “Це дійсно стратегічна залізнична розв’язка, за яку він намагається вхопитися і наносить ураження по переправах, по всіх об’єктах, що можуть нас відрізати від Куп’янська-Вузлового. Так, дійсно намагається взяти в оточення Куп’янськ. Це його мета. Ми цю мету розуміємо”, - зауважив Денис Ярославський.

Він відмітив, що ворожі війська несуть втрати, але за рахунок переміщення додаткових сил їх швидко відновлюють. “Ми не відчуваємо, що ворога стає менше. Знаємо, що він намагається найближчим часом спробувати повторні штурмові дії. Ситуація дуже важка”, – наголосив командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що попри обстріли у Куп'янському районі відновлюють пошкоджене електропостачання. Спеціалісти Куп'янського району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" відремонтували високовольтну повітряну лінію 10 кВ. 

Лінія була пошкоджена у неділю, 22 жовтня, внаслідок прильоту керованої авіабомби в районі села Курилівка. 

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися