Окупанти закидають Харківщину КАБами та некерованими авіаракетами

На фронті сталося десять штурмів позицій Сил оборони Харківщини

Від початку доби ворог активний майже по всій лінії бойового зіткнення. Концентрує зусилля наступальних дій на Курахівському і Покровському напрямках. Загалом, станом на 16:00 26 липня відбулося 78 бойових зіткнень. Українські захисники стримують натиск та завдають ворогу значних втрат. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Систематичних бомбардувань ворожої авіації зазнає Харківщина. Сьогодні, з російської території, окупанти загалом скинули 11 КАБів. Удари прийшлись у райони населених пунктів Тихе, Глибоке, Вовчанськ, Липці, Вовчанські Хутори.

Водночас, відбито сім ворожих штурмів поблизу Слобожанського, Глибокого та Вовчанська на Харківському напрямку.

На Куп’янському напрямку противник тричі штурмував наші позиції у районах Стельмахівки, Табаївки та Піщаного. Біля двох останніх населених пунктів бої продовжуються.  Окупанти бамбардували Куп’янськ-Вузловий і били некерованими авіаційними ракетами неподалік Синьківки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові чоловік намагався вдарити ТЦКшника металевим автокомпресором

Учора, 25 липня, у Салтівському районі міста Харків стався конфлікт між громадянином та представниками групи оповіщення у складі співробітника Національної поліції і  військовослужбовців Збройних Сил України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського ОТЦК та СП.

"Встановлено, що  конфлікт розпочався нападом громадянина на військовослужбовця. Чоловік намагався нанести удар по голові  металевим автомобільним компрессором", – зазначають в ОТЦК.

Що було далі – читайте за посиланням.

Читайте также