У Харкові чоловік намагався вдарити ТЦКшника металевим автокомпресором

Група оповіщення підійшла до чоловіка, коли він ремонтував автомобіль

Учора, 25 липня, у Салтівському районі міста Харків стався конфлікт між громадянином та представниками групи оповіщення у складі співробітника Національної поліції і  військовослужбовців Збройних Сил України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського ОТЦК та СП.

"Частина конфліктної ситуації оприлюднена на відео у соціальних мережаж. Водночас, опубліковані епізоди не показують конфлікт повністю, супроводжуються відповідними негативними коментарями і спотворюють реальну ситуацію.

Встановлено, що  конфлікт розпочався нападом громадянина на військовослужбовця. Чоловік намагався нанести удар по голові  металевим автомобільним компрессором", – зазначають в ОТЦК.

Повідомляється, що військовослужбовець встиг прикрити голову, отримав травму руки. До нападника було застосовано силу з метою збереження життя і здоров’я членів групи оповіщення.

Причиною такої неадекватної поведінки стало прохання представника групи оповіщення надати військо-облікові документи для перевірки згідно чинного законодавства. Чоловік, який в цей час обслуговував автомобіль, відповів нецензурною лайкою і спробою завдання тілесних ушкоджень військовослужбовцю.

Командуванням Харківського ОТЦК та СП призначено службове розслідування. Станом на цей час детально вивчаються всі обставини, що призвели до конфліктної ситуації, перевіряється дотримання  посадовими особами  порядку оповіщення військовозобов’язаних та встановлюється особа затриманого громадянина.

В разі виявлення ознак правопорушень з боку військовослужбовців ТЦК та СП будь вжиті всі необхідні кадрові і дисциплінарні заходи, зазначають у відомстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині чоловік не прийшов в РТЦК: що йому буде



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися