У Харкові й області зміниться погода: озвучено прогноз

Прогноз погоди у Харкові й області на 24-28 січня

Цього тижня у Харкові та Харківській області відбудеться зміна погоди. Синоптики обіцяють чергове похолодання та снігопади. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, понеділок у місті почався зі снігопаду та невеликого морозу вдень. Згідно з прогнозом, температура повітря максимально впаде до -6 градусів вдень та до -8 градусів вночі. Вітер північний 7-12 м/с. У Харківській області у цей день синоптики також обіцяють снігопад, який продовжуватиметься протягом всієї ночі. Температура повітря вдень – від -4 до -6, вночі – від -6 до -8 градусів.

У вівторок, 25 січня, у Харкові та області продовжиться снігопад як вдень, так і вночі. Вдень температура впаде до -6 градусів, а на ніч стовпчики термометрів покажуть до -9 градусів.

26 січня у місті та області також продовжиться снігопад. А температура повітря впаде до -6 вдень і до -9 вночі.

У четвер, 27 січня, до Харкова та Харківської області прийде похолодання. Водночас припиниться снігопад. Температура повітря вдень знизиться до -9 градусів. На ніч похолодає до -12.

До кінця робочого тижня місто та область знову накриє сильний снігопад. При цьому температура впаде до -5 градусів вдень і до -12 вночі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що харків'яни стали свідками дуже рідкісного природного атмосферного явища. До речі, побачивши таке явище, можна визначити, якою буде погода найближчим часом. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, хто представить Харківську область на зимовій Олімпіаді у Пекіні. Вже відомо, що область на Олімпіаді представлять чотири спортсмени.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися