Синоптики попередили про зливи та град у Харкові

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 18 серпня

Харків та Харківську область продовжують накривати грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Згідно з прогнозами синоптиків, у четвер, 18 серпня, у Харкові протягом всієї ночі та дня йтиме дощ та очікується гроза. Також зазначається, що місто накриє градом. Температура повітря вдень підніметься до 31 градуса. На ніч температура повітря впаде до 18 градусів.

У Харківській області у цей день також очікується дощова погода, грози та град. Вдень температура повітря підійматиметься від 29 до 31 градуса. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 16 до 18 градусів.

Синоптики передають, що місто закриватиме грозовими зливами ще кілька днів. Погода почне налагоджуватись 21 серпня.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися