Які магазини та аптеки зараз працюють у Харкові: мерія опублікувала список

У Харкові повністю або частково відновили роботу 61% супермаркетів та 68% ринків від їх загальної кількості

У Харкові магазини продовжують поновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

На сьогодні у місті відновили роботу 61% супермаркетів та 68% ринків від їхньої загальної кількості. За час війни, яку Росія розв'язала проти України, у Харкові було частково зруйновано або знищено близько половини ринків та торгових майданчиків. Однак попри це, у місті вже працює більша частина від довоєнної кількості маленьких магазинів та мережі магазинів.

Так, станом на 8 серпня у місті працюють: магазини "Посад" (110 об'єктів), "Кулиничі" (134 об'єкти), "Салтівський м'ясокомбінат" (74 об'єкти),

Також відкрито близько 255 аптек таких мереж, як "911", "Копійка", "АНЦ", "Куля", "СЛАВУТИЧ", "КЛАС", "Леда", КП "Муніципальна аптека" і т.д.

Працюють ветеринарні клініки "Лідер", "Довіра", "Кузя", "Білий ікло", "Друг" та ін., а також зоомагазини "Шиншилка", "Master Zoo", "Зооточка", "EuroZoo", "Vetastar" та ін.

Також відновлюють роботу об'єкти мереж "Кісет", "ПивоБанк", "Тандем пивомаркет".

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині зростуть ціни на деякі продукти. За словами аналітика, у Харківській та кількох інших областях під час війни російські окупанти знищили велику кількість комплексів із виробництва молока. Частина підприємств на сьогодні залишаються на тимчасово окупованих територіях. Ближче до зими ціни почнуть збільшуватись мінімум на 10%.

У ніч на 8 червня російські окупанти вкотре обстрілювали Харків. Ракета потрапила в один із супермаркетів мережі "Восторг" в Індустріальному районі міста. Незабаром у Мережі було опубліковано відео з камер відеоспостереження у супермаркеті, які зафіксували момент прильоту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися