У Харкові на Великдень зарізали закоханих: тіла знайшла матір у їхній же квартирі (ФОТО)

Харківські правоохоронці шукають вбивцю молодого хлопця і дівчини

У Харкові 2 травня у квартирі по вулиці Дружби Народів знайшли тіла 29-річного хлопця і 24-річної дівчини. Про це повідомили у пресслужбі поліції Харківської області.

Тіла з численними ножовими пораненнями знайшла матір загиблого хлопця. Вона зателефонувала у поліцію близько 20:30 вечора.

На місці пригоди працювало керівництво ГУНП в Харківській області, слідчо-оперативна група і керівництво Харківського районного управління поліції № 2, кінологічна служба, криміналістична лабораторія. Наразі поліція шукає вбивцю.

Слідчі порушили кримінальну справу

за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, у Харкові 2 травня померла відома журналістка Маруся Васильєва. Блогер Олександр Костенко поділився, що Маруся писала йому вночі, що їй, напевно, потрібен кисень. Однак Олександр спав і побачив повідомлення лише вранці. Коли він відкрив його, то Маруся текст уже видалила.

У виданні "Домашний очаг", де вона працювала випусковим редактором, повідомили, що у жінки був цукровий діабет. Швидка забрала її з апендицитом у лікарню, де їй провели операцію, після якої почалася пневмонія.

Проблема була ще й у тому, що місце в ковідній реанімації потрібно було шукати через знайомих, але часу не вистачило. У Марусі сатурація впала до критичного рівня. Вона померла в стаціонарі 2-ї міської лікарні.

Раніше "Коментарі" розповідали, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що у Харківській області є багато вільних місць із потоковим киснем для хворих на Covid-19.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися